Popis
Obsah vitamínu A, fosforu, železa a horčíka a minimum tuku dáva bulguru jednoznačne zelenú v rámci zdravej výživy. Vďaka zastúpeniu vlákniny podporuje činnosť čriev a pôsobí tiež blahodárne na nervovú sústavu.
Použitie:
- namiesto ryže do rizota
- do plniek
- namiesto cestoviny do polievok
- na prípravu šalátov
- na prípravu kaší
Krajina pôvodu: Maďarsko
Príprava: stačí zaliať horúcou vodou, zabaliť do utierky a nechať zhruba 20 minút odstáť
Zloženie: lámaná pšenica
Výživové hodnoty na 100 g:
Energia: 1503 kJ/360 kcal
Uhľohydráty: 70,3 g
– z toho cukry: 0,4 g
Tuky: 1,3 g
– z toho nasýtené: 0,2 g
Bielkoviny: 12,3 g
Soľ: 0,02 g
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.