Popis
Na čo sa používa:
Múka z maranty trstinovej sa správa podobne ako kukuričný škrob, čiže skvele zahusťuje omáčky, prívarky, polievky aj pudingy. ( 2 ČL múky z maranty = 1 PL kukuričného škrobu)
Ďalej skvele nahrádza pšeničnú múku. Môžte z neho zhotoviť chutný paleo chlieb, pečivo, keksíky aj muffiny. ( 1 ČL múka z maranty = 1 PL pšeničnej múky)
Múku z maranty trstinovej už dávno používajú na zhotovenie čírej, lesklej tzv. glazúry na ovocné torty aj na prípravu čínskej priehľadnej omáčky.
Výživové hodnoty v 100g: Energia 1481kJ/348kcal, Tuky 0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 86.9g, z toho cukor 0.1g, Bielkoviny 0.2g, Soľ 0.07g.
Krajina pôvodu: Brazília
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.