Popis
Krajina pôvodu: Maďarsko
TIP: Domáca príprava mandľovej múky
Kúpte normálne mandle.
Nechajte zovrieť vodu, vsypte do nej mandle a vo vriacej vode sparte asi 1 minútu.
Sceďte a po ochladení medzi prstami vylúpte mandle jednu po druhej, rozložte na tácke a nechajte vysušiť.
Potom ich dajte do sáčku a uložte do mrazničky.
Po zmrazení ich môžete rozmixovať v mixéri. To že sú zmrazené je veľmi dôležité, pretože keby ste ich mixovali pri normálnej teplote, uvolní sa z mandlí olej, môže dôjsť ku prehriatiu.
Upozornenie: konzumácia mandľovej múky sa neodporúča pre alergikov na orech. Odporúčame skladovať na suchom a chladnom mieste.
Výživové hodnoty v 100 g:
Energia:2411 kJ/583 kcal
Uhľohydráty: 7,1 g
Bielkoviny: 47,51 g
Tuky: 16,8 g
Zloženie: múka z blanšírovaných mandlí
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.