Popis
Z tejto múky nebol odstredený tuk.
Použitie:
- je mimoriadne vhodná na obaľovanie – neopadáva
- do smoothies
- do jogurtu
- na výrobu plnky do koláčov
- vhodná na základ RAW koláčov
Krajina pôvodu: USA
TIP: Domáca príprava mandľovej múky
Kúpte normálne mandle.
Nechajte zovrieť vodu, vsypte do nej mandle a vo vriacej vode sparte asi 1 minútu.
Sceďte a po ochladení medzi prstami vylúpte mandle jednu po druhej, rozložte na tácke a nechajte vysušiť.
Potom ich dajte do sáčku a uložte do mrazničky.
Po zmrazení ich môžete rozmixovať v mixéri. To že sú zmrazené je veľmi dôležité, pretože keby ste ich mixovali pri normálnej teplote, uvolní sa z mandlí olej, môže dôjsť ku prehriatiu.
Upozornenie: konzumácia mandľovej múky sa neodporúča pre alergikov na orech.
Odporúčame skladovať na suchom a chladnom mieste.
Výživové hodnoty v 100 g:
Energia:626 kcal / 2629 kJ
Uhľohydráty: 6,8 g
Bielkoviny: 27,6 g
Tuky: 52,2 g
Zloženie: najemno pomleté blanšírované mandle
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.