Popis
Kokosová múka vznikla predovšetkým na podporu a uľahčenie paleolitického stravovania, ale rovnako dobre zapadá aj do diéty bez alergénov a s nízkym obsahom uhľohydrátov. Vyčistená a vysušená kopra sa po jej vylisovaní za studena pomelie na múku, a tak je použiteľná rovnako ako iné múky.
Krajina pôvodu: EU
Konzistencia kokosovej múky je veľmi podobná pšeničnej múke. Nahraďte 15-20 % iných múk z tradičných receptov kokosovou múkou. Mnohé jedlá sa dajú pripraviť aj v 100 % nahradené. Má nízky obsah uhľohydrátov, je ideálna na pečenie chlebov, pekárenských výrobkov a zákuskov. Obsahuje menej strávitelných uhľohydrátov ako iné múky, vrátane sójovej. Je bohatá na vlákninu 38%, čo je najvyšší podiel oproti ostatným múkam. Je hypoalergénna a je vhodná pre tých, ktorí dodržiavajú diéty s nízkym obsahom uhľohydrátov (paleodiéta).
Upozornenie: Odporúčame skladovať na suchom a chladnom mieste.
Výživové hodnoty v 100 g:
Energia: 914 kJ/223 kcal
Uhľohydráty: 14 g
Bielkoviny: 19 g
Tuky: 10 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g
Vláknina: 38 g
Sodík: 70 mg
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.