Natural Jihlava Kuzu škrob Bio 50 g

Cena 3.70

Kuzu škrob je získavaný z koreňa japonskej maranty, ktorý je veľmi tvrdý, odolný a jeho energia dokáže vyliečiť mnohé zdravotné ťažkosti.

Na sklade

Katalógové číslo: 1065020 Kategórie: , Značka:

Popis

Kuzu japonský škrob je vhodný na zahusťovanie polievok, omáčok , pudingov, krémov, studených smotanových tort a podobných jedál, kde potrebujete zahustiť objem. Kuzu japonský škrob môžete použiť všade tam, kde by ste použili múku, solamyl alebo strúhanku, pre zahustenie. Výhoda kuzu škrobu je, že vo varení nie je biela, je to číra hustá tekutina bez chuti a farby.

Príprava kuzu škrobu ako zahusťovadlo

Potrebujete: od veľkosti hmoty ktorú idete zahusťovať 1 – 3 PL kuzu japonského škrobu, 3 deci studenej vody, lyžicu a pohár

Do pohára studenej vody vsypte kuzu a miešajte až kým sa všetko nerozpustí. Ak sa aj všetko nerozpustí, nevadí. Túto hmotu vlejte do polievky, omáčky, pudingu alebo iného jedla, priveďte do varu a stále miešajte, až kým sa celá hmota zahustí.

Príprava kuzu nápoja – recept kuzu čaj

Potrebujete: 1 ČL kuzu japonského škrobu, hrnček, štipku morskej soli, 2,5 deci vody

Jednu čajovú lyžičku kuzu japonského škrobu vložte do hrnčeka s pol deci studenej vody a miešajte, aby sa čo najviac kuzu rozpustilo. Potom do tejto tekutiny prilejte 2 deci vriacej vody a stále miešajte. Tento čaj potom posoľte štipkou morskej soli, tekutina zhustne a Vy tento liečivý nápoj môžete piť.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Natural Jihlava Kuzu škrob Bio 50 g”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *