Popis
BioMenü Bio Cejlónska škorica mletá 60g
Škorica (Cejlónska škorica) je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii. Škorica má príjemnú sladkastú chuť s typickou nezameniteľnou arómou.
Škorica sa používa ako vonná prísada do sladkých jedál, niektorých druhov čokolády, kávy, capuccina alebo čaju. Pridáva sa do kakaa, likérov a je ťažké si predstaviť jablkový koláč bez škorice. Škorica dodáva príjemnú vôňu aj kompótom.
Odporučané použitie: 5 g denne
Krajina pôvodu: India
Výživové hodnoty na 100g:
Energia 910 kJ/220kcal,
Tuky 0g,
– z toho nasýtené mastné kyseliny 0g,
Sacharidy 25.6g,
– z toho cukry 0g,
Vláknina 51.3g,
Bielkoviny 3.8g,
Soľ 0g.
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.