Popis
Zloženie: 100% bio lúpané kakaové bôby
Použitie: 1 dávka (5-10g), 12-25 dávok/balenie.
Kde sa uplatní v kuchyni?
Je výborné na smaženie, rýchle opekanie aj pečenie. Najlepšie sa hodí na prípravu stejkov, zeleniny, rýb a samozrejme dezertov. Kakaového masla stačí používať málo, preto sa aj jeho vyššia cena oplatí. Ak ho pridáme do čokolády, získame oveľa lepšiu čokoládovú polevu. Pri práci bude krásne tekutá, dobre sa s ňou pracuje a v dezertoch bude krásne chrumkavá.
Vlastnosti:
– zdroj energie
– pridáva chuť, vôňu a hladkosť do čokolády, rôznych dezertov, krémov, či kozmetiky
– výhody v potravinárskom ale aj kozmetickom priemysle
– nízky podiel kalórií v porovnaní s inými druhmi tukov
– jeden z najstabilnejších tukov – výborne odoláva vysokým teplotám
– Vitamín E + prírodné antioxidanty + kyselina olejová
– bez obsahu pridaného cukru, aróm, farbív alebo iných aditív
Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.